Leilighet i Bulgaria

Nye leiligheter i Bulgaria

 

Mer om Bulgaria

Utsikt Bulgaria

Å kjøpe leilighet i Bulgaria handler ikke bare om å ha en feriebolig; det er vel så mye en investering og en pengeplassering man ønsker skal gi avkasting på sikt.

Når man oppdager at man trives i et land, får man gjerne øynene opp for å etablere en mer stabilt reisemønster til landet. Samtidig vurderer man gjerne å gå til anskaffelse av en egen bopel i landet. Dette er en lang og spennende prosess, og her bør man ikke forhaste seg. Det er mange faktorer som bestemmer kvadratmeterprisen:

Tilgjengelighet er alltid viktig når man skal kjøpe leilighet. Prisen vurderes blant annet av hvorvidt leiligheten ligge nært en flyplass og andre transportsmuligheter. Utsikt og plassering av terrasse er også viktig for prisnivået. Ser man hav, natur og sol mot sør, eller må sitte i skyggen og glane rett inn i naboblokka mot nord? Som regel stiger prisene dess høyere opp leiligheten ligger. Toppetasjer er som regel de mest kostbare. Da har man som regel fri sikt mot solas bane, og det er lite som forstyrrer utsikten. Kanskje enda viktigere er nærheten til sjø og strand; og bademuligheter i et eventuelt basseng.

Leilighet i Hotell

Bildet over viser "all inclusive-hotellet"; Byala Beach Resort. Her står det "til salgs"-skilt på flere av leilighetene. Andre rene leilighetskompleks bruker egne selskap som tar seg av utleie når du selv ikke bruker leiligheten. Det koster å eie, og ved å leie ut leiligheten kan man få dekke faste kostnader og kanskje også sitte igjen med et lite overskudd. Husk at sesongen i Bulgaria er kortere enn i landene rundt Middelhavet. Leie bil kan man gjøre hos .

Leiligheter i Bulgaria

Bildet over er hentet fra Byala der det jobbes mye med infrastruktur og nye leilighetskompleks. Noen økonomiske og sosiale faktorer taler for å investere i Bulgaria: Medlemskapet i EU gir stabilitet, pris- og kostnadsnivået er lavt, turistnæringen er i vekst og i nye områder kan man få meget pent beliggende leiligheter dersom man er tidlig ute; og da helst i prosjekteringsfasen. Å kjøpe eiendom i utlandet er ikke enkelt, men også norske selskap formidler salg av ferieboliger i Bulgaria. Det er viktig at kjøpsprosessen blir gjennomført av et seriøst selskap slik at du har en trygghet og sikkerhet for din investering.

stand i Bulgaria

Mer om Bulgaria

 

Ansvarlig for innholdet: Magnus Tangen. Kontakt ferieibulgaria.com